top of page

Ako smatrate da vaš smještaj
može postići bolje rezultate prodaje
NAZOVITE NAS +38598855402.

Provjerit ćemo vašu online dostupnost.

Kako poboljšati popunjenost smještaja
za narednu godinu?

Promocija smještaja

Pripremili smo uslugu sa pet zvjezdica

PROMOVIRANJE VAŠEG SMJEŠTAJA NA SVIM SVJETSKIM PLATFORMAMA

OGLAŠAVANJE VAŠEG OBJEKTA NA DIREKTNIM KANALIMA WEB MARKETINGA

AŽURIRANJE DOSTUPNOSTI VAŠEG KALENDARA

KOMUNIKACIJA S GOSTOM DO NJEGOVOG DOLASKA U VAŠ SMJEŠTAJ

BESPLATNO SAVJETOVALIŠTE ZA VAŠE POTREBE

Sjedinili smo svih 5 zvjezdica u jedinstvenu uslugu koju možete ugovoriti bez uplaćivanja avansa. Naša naknada bazira se na proviziji ostvarene rezervacije dok za ažuriranje uvjeta vaše usluge sve obavlja booking manager. Vama preostaje srdačno dočekati gosta.

Saznajte više o našem naćinu rada.

MI BRINEMO O KLIKU A VI O OSMJEHU GOSTA

Uslugu booking managmenta za iznajmljivače usmjerili smo na jednu destinaciju, TZ Pula. Višegodišnje iskustvo i rad u djelatnosti komunikacije i web marketinga omogućilo nam je udružiti tehnologiju i način promoviranja kako bi što efikasnije segmentirali oglašavanje usluge smještaja u domaćinstvu. Gost će započeti traženje destinacije klikom i tokom svoje web šetnje odabrati će vaš smještaj jer mi vodimo računa o online putokazima a vi o osmjehu gosta.

Naćin rada

OTA KANALI I PROMOCIJA VAŠEG SMJEŠTAJA

Booking manager prikupit će informacije i upoznati vaš smještaj kako bi najbolje definirali strategiju objavljivanja objekta, povećali vidljivost a time i njegovu popunjenost. Dostupnost vašeg smještaja biti će prikazano na više od 20 svjetskih web stranica zahvaljujući našim partnerima i njihovim meta motorima te neće izostati iz programa oglašavanja putem Google aplikacija i društvenih mreža.

Znate li da gost prije nego što rezervira smještaj klikne do 18 puta po različitim internet stranicama kako bi bio siguran u svoj odabir, te pošalje oko 5 poruka kako bi se uvjerio da je vaš smještaj za njega najbolji odabir. O reputaciji smještaja online, bookingu i komunikaciji s gostom brinemo mi, a uređenje smještaja i welcoming gosta prepuštamo vama.

KOMUNIKACIJA S GOSTOM

WEB MARKETING ZA TURIZAM

Svakim danom integriramo različite opcije kako bi što bolje segmentirali strategiju web marketinga za turističku destinaciju Pula. Društvene mreže, Google AdWords, Facebook Ads, booking engine i channel manager samo su neke od opcija koje svakodnevno ažuriramo. Promocija je usmjerena na jednu destinaciju što nam omogućuje bolji učinak.

Savjetovalište

CHANNEL MANAGER I DOSTUPNOST KALENDARA

Informacije svih OTA kanala na kojima je objavljena vaša smještajna jedinica integriramo na jedno mjesto te vama redovito šaljemo obavijest o dostupnosti kalendara. Rezervacije primamo instant booking-om te vas ne obavještavamo prilikom zaprimljenog upita. Koristimo sve elektroničke aplikacije komunikacije s vama te možete birati vama najdražu (WhatsApp, Viber, email).

SAVJETOVALIŠTE ZA VAŠE POTREBE

Često nam iznajmljivači postavljaju pitanja kako izraditi foto presentaciju smještaja, da li postoje besplatni alati za izradu jednostavne web stranice objekta, kako shvatiti osnovne potrebe gosta, u kojem periodu povisiti ili sniziti cijene objekta? Našim partnerima besplatno odgovaramo na sva ova pitanja jer rastemo zajedno s vama.

Pula Go putuje s gostima do vašeg smještaja
te promovira vaš i naš grad.

ŽELITE UPOZNATI SVOG BOOKING MANAGERA ILI POSTAVITI DODATNA PITANJA KONTAKTIRAJTE NAS.

Kontakt
bottom of page