top of page

Ovogodišnja sezona

NIJE PROŠLA NAJBOLJE

Provjeriti ćemo mogućnost

poboljšanja popunjenosti vašeg apartmana.

Upoznajte naše uvjete suradnje

i zatražite mišljenje booking managera.

arrow&v

OTA

Naša usluga booking managmenta oglašava smještaj na SVIM OTA kanalima o kojima vodimo računa putem sistema upravljanja.

Istraživanje nam je pokazalo da online travel agencije i dalje ostvaruju više od 70% ukupnih rezervacija te su i dalje medij za rezervacije koji gosti najlakše odabiru. Za postići što bolju vidljivost smještaja nije dovoljno oglasiti se samo na jednom kanalu jer svaki OTA portal ima svoja pravila ažuriranja vidljivosti te i njihova odabir od strane gosta varira u odnosu na različite države.

REVENUE MANAGMENT

Iznajmljivači ne koriste često ovaj termin marketinga jer se najviše koristi u hoteljerstvu. Danas kada TZ Pula broji više od 2500 smještajnih jedinica, revenue managment važan je i za iznajmljivače. Riječ je o aktivnosti što bolje prodaje objekta koja ovisi o ažurnom otvaranju kalendara, prilagođavanju cijena u odnosu na trište, obnavljanju algoritama platformi i postavljanju promotivnih opcija za svaki poseban OTA kanal. Naš booking manager izvršava ove aktivnosti svakodnevno kako vaša popunjenost bila što bolja.

GOST

Jeste li znali da prosječni europski građanin putuje i do 4 puta godišnje? Razlog putovanja je većinom odmor ali i kratka pauza koju često posvećuju otkrivanju novih destinacija. Sve više vole putovati javnim prijevozom te cijene savjete domaćina o mogućnostima što boljeg upoznavanja grada. Tokom cijele godine pratimo sajmove turizma, istraživanja i statistike kako bi što bolje uputili naše iznajmljivače o potrebama gosta i tržišnim promjenama koje se iz godine u godinu vrtoglavo mijenjaju. 

3 PLUS LENDING
bottom of page